Δεδομένα:1) Πριν 6 εβδομάδες κάπνιζα ημερησίως 30 τσιγάρα με 0,7mg νικοτίνη.2) Τώρα 6 φίλτρα evo medium - 12mg (και λίγα είναι).Ερώτηση:Πάω καλά; Μήπως χειροτρεύω;
Θεωρω οτι ειναι πολλα. Προσπαθησε ενδιαμεσα να βαλεις και κανα φιλτρακι χωρις νικοτινη ετσι για να ξεγελαστεις. Προσωπικη μου εντελως γνωμη, πανω απο 3 φιλτρα το θεωρω υπερκαταναλωση.
εντωμεταξυ χθες ηταν κ η το 1ο βραδυ με εντονη καταποση αλκοολουχων εδεσματων οπου την εβγαλα ΜΟΝΟ με το η.τ μου μπορει βεβαια να κανα κοντα στο 1.5 φιλτρακι, αλλα κ παλι ευχαριστημενος ειμαι
Θα λείπεις όλη τη μέρα από το σπίτι, υποθέτω.
http://www.e-cignews.com/items/Dr_Laugesen_s_report_on_the_Ruyan_e_cigarette_as_shown_to_thΔιαβαστε το ολο. Ειναι πολυ σχετικο με το θεμα και λυνει καποιες απορειες στο βαθμο βεβαια που μπορουμε να εμπιστευτουμε ανεξαρτητα τεστ.Επισης αναφερετε για πρωτη φορα σε "πειραματα" με ανθρωπινες συμμετοχες.
The nicotine from an e-cigarette is not absorbed from the lung, but from the upper airways. ...the reason nicotine from an e-cig is absorbed from the upper airways is that the nicotine dose and particle size are too small to ensure deposition in the alveoli or bronchioles within the lung.Η νικοτίνη από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απορροφάται από τα πνευμόνια αλλά από τους άνω αεραγωγούς.... ο λόγος γι' αυτό είναι επειδή η δόση της νικοτίνης και το μέγεθος των σωματιδίων είναι πολύ μικρά για να καταφέρουν να αποτεθούν στους βρόγχους των πνευμόνων