* * * *
Υποστηρίξτε στο  Facebook το αυτονόητο:
 " Όχι-στην-απαγόρευση-του-ηλεκτρονικού-τσιγάρου "
Εμείς ξέρουμε καλύτερα γιατί, καιρός να μάθουν και οι άλλοι.

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Φεβρουάριος 12, 2012, 13:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Επιστροφές - εγγυήσεις ! ...να πας στη μάνα σου, δεν σε θέλω!  (Αναγνώστηκε 711 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθηνα
  • Φύλο: Άντρας
  • Ατμιζω απο 9 Σεπ 09
Ανοίγω αυτό το θέμα για εμπειρίες απο επιστροφές ατμοποιητών , μπαταριών κλπ
Ο λόγος που το ανοίγω είναι γιατί ...
- δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα
- μετά απο κακές εμπειρίες με ατμοποιητές , σκοπεύω να αξιοποιήσω τη δυνατότητα εγγύησης που μου δίνεται στο έπακρο.
- κατά καιρούς έχουν σημειωθεί διάφορες αντιδράσεις καλές και κακές εταιρειών στο θέμα "επιστροφή".
- Η νοοτροπία του "δεν μου κάνει δουλειά , το επιστρέφω" πιθανώς να οδηγήσει σε πιό σταθερές παραγωγές τους κατασκευαστές

Με αφορμή το άνοιγμα πολλών ατμοποιητών μέσα σε μια βδομάδα που έγραψα σε άλλο νήμα...
Παράθεση
... αυτή η αστάθεια των ατμο με έχει τσακίσει. Εννοώ όλων των ατμο όχι μόνο του 510
Την τελευταία βδομάδα έχω ανοίξει ένα 4075, ένα 901, ένα LR 510, δύο 510 και ένα ego cart και το αποτέλεσμα είναι ΤΖΙΦΟΣ !  >:(

σκέφτομαι να ακολουθήσω τακτική επιστροφών. Εδώ θέλει λίγο προσοχή γιατί ανάλογα με τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο ή εισαγωγέα , οι εγγυήσεις διαφέρουν χρονικά.
Τα σχόλια σας ...

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:
Επιστημονικές έρευνες και άρθρα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αρχίστε με την:
Εγκυκλοπαίδεια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Νομπακο.Αμεση επιστροφη και αντικατασταση :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος panos

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: 221B Baker street
  • Without a clue...
Αν η εγγύηση είναι τύπου DOA  (Dead On Arrival)  δηλαδή 0 ημερών-επιστρέφεται και αλάσσεται μονο αν δεν λειτουργήσει την πρώτη φορά και αυτό την ημερομηνία παράδοσης
τα πράγματα είναι δύσκολα.
Πχ αν έχει πάρει 20 ατμ άντε να τους δοκιμάσεις όλους και άντε να πείσεις τον άγγλο/κινέζο/αμερικάνο ότι τα Ελληνικά τελωνεία/ταχυδρομεία είναι απόλυτα φυσικό
να κρατούν για 15-20 ημέρες -χωρίς προφανή λόγο- μια αγορά  που έκανες...

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
Είναι λίγο παράξενο το θέμα με τις επιστροφές και μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε όσα είδη χρησιμοποιήσουμε σύντομα μετά την αγορά τους... Το θέμα νομίζω είναι να βρούμε αξιόπιστους κατασκευαστές με καλές τιμές, έτσι και αν ακόμα ένας στους είκοσι ατμοποιητές μας βγει τζούφιος να μη χαλάμε τη ζαχαρένια μας με επιστροφές.

Παρ' όλ' αυτά θα αναφέρω μερικές εμπειρίες από αιτήματα επιστροφών:
- Funstore: Καμένος 401 μετά από δύο τζούρες, τηλέφωνο και την επόμενη μου έστειλε καινούργιο χωρίς καν να μου ζητήσει τον παλιό πίσω :thumpup:
- EastMall: "Παράξενες αντιστάσεις σε HV901", "παράξενα shutdown μπαταριών LifePO4 (όπου τελικά έφταιγαν οι HV901 που λέγαμε)", "αμυχές σε indulgence και χαλασμένοι connectors". Σε όλες τις περιπτώσεις η απόκριση ήταν "σου ετοιμάζουμε αντικατάσταση, όποτε μπορείς στείλε τα χαλασμένα πίσω". Ζήτησα να μην ασχοληθούμε, δεν πειράζει, και φαγώθηκαν να μου στείλουν δώρο.  :thumpup:
- DealExtreme: USB Φορτιστές 2A που ήταν τελικά 0.5A. Άμεση επιστροφή χρημάτων και δε μου ζήτησαν καν πίσω τους φορτιστές. :thumpup:
- GG: χαλάει ωρέ το GG; ;D :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Ατμιζω απο 9 Σεπ 09
Παράθεση
- GG: χαλάει ωρέ το GG; ;D :thumpup:

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Οπωσδήποτε δεν μιλάμε για εγγυήσεις πρώτης χρήσης. Εκεί είναι ότι σου κάτσει εν γνώσει σου.
Μιλάμε για 6μηνες τουλάχιστον εγγυήσεις μερών με προβληματική λειτουργία. Ας πούμε για παράδειγμα ένας 901 ατμίζει αλλά ατμίζει υποτυπωδώς και έχει σφικτή τζούρα.
Εχει  αναφερθεί (απο HG για παράδειγμα ) καλή ανταπόκριση σε επιστροφές.

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:

Αποσυνδεδεμένος lionor

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
Ελα βρε Abet... μα ειναι δυνατον να υπαρχει ατμοποιητης που να κραταει 6 μηνες!  ;D
Πιστευω οτι την 6μηνη και καλα εγγυηση τη δινουνε πιο πολυ για λογους...μαρκετινγκ. Οτι και καλα προσφερουν ενα προϊον που αν και τοσο φτηνο παρεχεται ακομα και εγγυηση.  Πονταρουν στο γεγονος οτι αυτοι που θα ζητησουν επιστροφη ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους που θα πουνε: δεν βαριεσαι, καλυτερα να αγορασω καινουργιους ατμο απο το να μπω στην διαδικασια να επιστρεψω τους παλιους και να περιμενω τους καινουργιους.
Αν ο ατμοποιητης ειχε πραγματικη εγγυηση 6 μηνων, δεν θα κοστιζε 5$ αλλα 50$ τουλαχιστον...
Δεν αξιζει τον κοπο να αρχισεις τα...μπλεξιματα.

Αποσυνδεδεμένος makis555

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
Η δικη μου εμπειρια με επιστροφες προς liberty-flights.
Ειχα αγορασει σετακια riva απο το com και απο το uk
Στο συνολο 7 σετ= 14 μπαταριες καηκαν οι 2 μπαταριες. Υπαρχει πιθανοτητα να τις εκαψα εγω καταλαθος.
H πρωτη μπαταρια ηταν αγορασμενη απο το com οπου εστειλα μαιλ και μεσα σε λιγοτερο απο 1 μερα μου απαντησαν οτι θα μου στειλουν μια καινουρια οπως και εγινε. Σε 1 βδομαδα ηταν σπιτι μου με tracking number.
Στο uk ηταν λιγο πιο πολυπλοκο. Εκανα προσθηκη στο καλαθι την μπαταρια που ειχε καει και τους εστειλα πισω ενα μαιλ με τον αριθμο του καλαθιου. Μετα απο 1 μερα το εστειλαν. Δεν το εχω παραλαβει ακομα αλλα ειμαι σιγουρος πως θα ειναι οκ. Επισης μου ειπαν οποτε μπορω να τους στειλω πισω την χαλασμενη.

Αποσυνδεδεμένος ankouts

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
    • Finalscore.gr
Συγνώμη αλλά εγγύηση DOA και άλλα τέτοια κουλά δεν έχουν υπόσταση στην ευρωπαϊκή Ένωση. Ότι πωλείται στην Ευρώπη έχει 2 χρόνια εγγύηση και δε με νοιάζει για προϊόντα 5€ αλλά όταν μιλάμε για μπαταρίες 25€ είναι ανεπίτρεπτο να έχουν εγγύηση 30 ημερών. Έλεος σε 1 μήνα μου έχουν χαλάσει 2 μπαταρίες. Έχω θα ξεκινήσω να απαιτώ τα διακαιωματα μου ως Ευρωπαίος καταναλωτής. Μέχρι και οι κινέζοι δείνουν πλέον 6 μήνες εγγυήσεις και οι δικοί μας εδώ...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2011, 23:58 από ankouts »

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Ατμιζω απο 9 Σεπ 09
Δεν μιλάμε για ΕΕ , τα προϊόντα αυτά εισάγονται απο Κίνα

Αποσυνδεδεμένος ankouts

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
    • Finalscore.gr
Ο κανονισμός δεν αναφέρεται για την χώρα εξαγωγής, αλλα για τη χώρα πώλησης. Ούτως η άλλως όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά προϊόντα απο Κίνα εισάγονται , όμως όλα έχουν την προβλεπόμενη εγγύηση. Δεν μιλώ για την εισαγωγή που κάνουμε εμείς ως χρήστες, μιλώ για τις ελληνικές εταιρείες μεταπωλησης, αντιπροσώπους κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Thom@zko

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καβάλα
Γι' αυτό κι εγώ μόνο από Κίνα.. Συνεννόηση στο λεπτό.. μου κάηκε μπαταρία από ελαττωματικό cartomizer. Τους έστειλα ένα βίντεο με την μπαταρία και το κάρτο και 4 μέρες μετά μου ήρθε mail απο paypal πως ο πωλητής με αποζημιώνει με 30$ κουφάθηκα..!  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος ankouts

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
    • Finalscore.gr
Οι κινέζοι πωλητές είναι πολυ πιο "δίκαιοι" θα έλεγα, σε σχέση με τους έλληνες, απο την μικρή δική μου εμπειρία ετών που έχω. Και βέβαια πιάνοντας το παράδειγμα σου φίλε μου Thom@zko ειναι σίγουρο ότι θα προτιμήσεις πάλι αυτόν τον κινεζο παρα τον οποιοδήποτε έλληνα μεταπωλητη.

Αποσυνδεδεμένος Thom@zko

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καβάλα
Οι κινέζοι πωλητές είναι πολυ πιο "δίκαιοι" θα έλεγα, σε σχέση με τους έλληνες, απο την μικρή δική μου εμπειρία ετών που έχω. Και βέβαια πιάνοντας το παράδειγμα σου φίλε μου Thom@zko ειναι σίγουρο ότι θα προτιμήσεις πάλι αυτόν τον κινεζο παρα τον οποιοδήποτε έλληνα μεταπωλητη.

Ακριβώς και εκτός την ποιότητα και τo aftersale κάνεις και οικονομία.. Δεν έχω κάτι εναντίων των αντιπροσώπων απλά ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του φίλε μου  :thumpup:

Συνδεδεμένος Vrs5

• e-kapnisma team
  • Τόπος: ΕΥΒΟΙΑ !!!
Για να μην τα ριχνουμε ολα στους αντιπροσωπους νομιζω οτι ολοι μας στη δουλεια μας κοιταμε το συμφερον μας. Κανω λαθος ;

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Λήμνος
Σωστά. όλοι κοιτάμε το συμφέρον μας και όλοι  κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Θεμιτό είναι να κοιτάει κάποιος το συμφέρον του όμως όχι εις βάρος της τσέπης ή της υγείας του άλλου

Τελευταία θέματα

vapormania.gr