Κόλπο για λιγότερη υπερχείλιση στον cartomizer:Μέχρι χθες τους γέμιζα με τον εξής τρόπο.Ακούμπαγα τον καρτομαιζερ σε ενα τραπέζι και με τη σύριγγα κάθετα τον γέμιζα απο την πλευρά του επιστόμιου.Δηλαδή η πλευρά του καρτομάιζερ που βιδώνει στην μπαταρία ήταν ακουμπισμένη στο τραπέζι.Χθές δοκίμαζα το ανάποδο δηλαδή κρατώ τον καρτομάιζερ στο χέρι ώστε η πλευρά που βιδώνει στην μπαταρία να βλέπει ταβάνι και τον γεμίζω με τη σύριγγα πάλι απο την πλευρά του επιστόμιου (τώρα η σύριγγα είναι κάτω απο τον καρτομάιζερ και βλέπει η πλαστική βελόνα της και αυτή το ταβάνι) και έτσι δεν μου υπερχειλίζει τόσο εύκολα.Προσοχή, διαεκρινίζω ότι και στις δύο περιπτώσεις τον καρτομάιζερ τον γεμίζω απο την πλευρά του επιστόμιου μην μπερδευτείτε...ΥΓ Η σύριγγα είναι μεγάλο σπάσιμο...ελπίζω σε επόμενα μοντέλα τους να μη χρειάζεται (ή έστω να βγεί ένα μπουκαλάκι με μύτη σαν πλαστική σύριγγα. Ισως και να υπάρχει αλλά δεν το έχω πετύχει.
Μόλις το γεμίσω (κρατώ τη σύριγγα σφικτά πιεσμένη πάνω στην τρύπα για να μην τρέξει απο την πλευρά που το γεμίζω) βιδώνω την μπαταρία και αρχίζω επιτόπου να ατμίζω!Το υγρό που τώρα κατεβαίνει προς τον ατμ καταναλώνεται πριν προφτάσει να υπερχειλίσει και δίνει πολύ καλές τζούρες...Υ.Γ. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα στο πρώτο γέμισμα αλλά σε συμπλήρωση υγρού σε ατμ.
Η βελόνα πρέπει να είναι ειδική ή μας κάνει και η ένεση από φαρμακείο για τα καρτο?