....Το μόνο πλεον που προβληματίζει εμένα, είναι η ελαφριά διαρροή υγρού που παρουσιάζεται στα "πέριξ" του καρτο όταν το γεμίζεις, δλδ στο βάθος δίπλα απο τα σπειρώματα και περιφερειακά, εκεί που συναντά το πλαστικό μερος του σώματος του καρτ, το μεταλλικό
Με προβλημάτισες πάντως με το MTS , panosΣκεφτομαι ότι αυτή η μαυρίλα πάει και στα πνευμόνια...Φίλη χημικός σε βιομηχανία καλλυντικών , σε κουβέντα που είχαμε, δεν μου εξέφρασε ανησυχία για την PG αλλά για τα αρώματα. Προφανώς αν και φυτικής προέλευσης έχουν τους ενδιασμούς τους οι χημικοί. Να σκεφτείτε ότι παίρνει τα σαμπουάν πριν τη διαδικασία πρόσθεσης αρώματος για την προσωπική της χρήση, κυρίως για τα παιδιά.Το άρωμα είναι σαν το αλάτι στο φαϊ , αν κόψεις το αλάτι και φας ένα πατατάκι θα νομίζεις ότι ρουφηξες τη Νεκρά θάλασσα. Θέλω να πω μη βάζετε πολύ άρωμα στα μείγματα, καθώς μετά από λίγες μέρες θα σας φαίνεται ικανοποιητικό και το λίγο άρωμα.ok offtopic και πάλι boss , sry
Σημερα ατμισα καρτομαιζερ προγεμισμενο απο Τοταλλυ.ΜΑπα το καρπουζι.Κολοκυθα βγηκε σε μιση ωρα ειχε τελειωσει το υγρο και αρισε να βγαζει καμμενο.Θα δοκιμασω να το γεμισω
Χα χα! (sorry Tem) Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει για λίγο αλλά επανήλθε με νέες πατέντες.