Πάντως μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος απο την απόδοσή του εκεί που το χρειάζομαι (ταξίδια, έξοδοι και γενικά οπουδήποτε δεν είναι πρακτικό το μπουκαλάκι)Αν μάλιστα ήταν εύκολη η αναπλήρωσή του με υγρό (το μοναδικό μεγάλο μείον που τους δίνω), μάλλον θα τους χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά.
Κι εγώ ευχαριστημένος έως τώρα, αλλά η.... σύριγγα για το γέμισμα είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ σε έξοδο
Ναι panos, αρκεί να θυμάσαι να κάνεις και μία στάση να αναπνέεις και λίγο.... αέρα
Μόλις τα παρέλαβα και γέμισα ένα με 1.8ml όπως λέει ο κατασκευαστήςκάποιες παρατηρήσεις και απορίες...Απ ότι είδα στις φωτο του tem η αντίσταση είναι κοντά στο σπείρωμα, επομένως υποθέτω ότι μετά το γέμισμα ίσως χρειάζεται κάποια ώρα να απορροφηθεί καλά το υγρό σε στάση κάθετη (με το επιστόμιο προς τα πάνω)Ακούγεται ένα "τσιτσίρισμα" σε κάθε τζούρα, 'ετσι κάνει και σε σας ? Πάντως έχει πιο "καυτερή" γεύση απο κανονικό 510 ε ?Πράγματι , καλή λύση για εκτός σπιτιού
Ακούγεται ένα "τσιτσίρισμα" σε κάθε τζούρα, 'ετσι κάνει και σε σας ? Πάντως έχει πιο "καυτερή" γεύση απο κανονικό 510 ε ?Πράγματι , καλή λύση για εκτός σπιτιού
Συνιστουν αφού το γεμίσεις για πρώτη φορά να βάλεις τα καπάκια του και να το περιστρέψεις ή να το κυλίσεις μερικές φορές πάνω σε ένα τραπέζι πχ για να πάει το υγρό ομοιόμορφα.
Κάπως έτσι το έκανα κι εγώΑλλά atmistis , αν βγάζει 3 ώρες το γέμισμα τότε πάμε για 6-8ml τη μέρα , πολύ μου φαίνεται. Απ την άλλη μεριά δεν τρελάθηκα απο την απόδοσή του. Ενας καλός 510 του ρίχνει άνετα νομίζω.
εγω το τσιτσιρισμα το εχω μονο στο ατομαιζερ οχι στο καρτομαιζερ
Ούτε κι εγώ "τρελάθηκα" και συνυπογράφω.Έχει καλή απόδοση και καλή γεύση, αλλά έως εκεί. Ένας καλός 510 - όπως λες κι εσύ - έχει περισσότερη γεύση και ίσως το ίδιο ή και περισσότερο χτύπημα! (τουλάχιστον με τα δικά μου υγρά). Το θέμα είναι οτι η διάρκειά του είναι που μας τρελαίνει
Με 510 (και 510 LR) δεν έχω βήξει. Με αυτόν μερικές φορές ήταν τοσο έντονο το κτύπημα σε αργή και μακρόσυρτη τζούρα που έβηξα...Υποψιάζομαι ότι πέρα απο την υποκειμενικότητα των... λαιμών μας υπάρχουν και έντονες διακυμάνσεις απόδοσης στους ατμοποιητές/cartomizers απο παρτίδα σε παρτίδα και πολύ διαφορετική συμπεριφορά ανάλογα με το υγρό αι τη νικοτίνη (εγώ στα 18mg σταθερά)Oι 510LR μου δίνουν γενικά εντονότερη γεύση.