Πολύ καλές φωτογραφίες, SEB. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά από τη φωτογραφία αυτό το φιτίλι φαίνεται για καινούργιο φρούτο. Συνήθως έχουν μια όψη σαν μετάξι, αυτό εδώ έχει πολύ χοντρές ίνες!
Από ότι βλέπω η αντίσταση είναι καλυμμένη με αυτό το -απ ότι φαίνεται- πυρίμαχο "σχοινί".Υπάρχει λοιπόν ελπίδα να μην καρβουνιάζει εύκολα ο πολυεστέρας.Σε 1-2 ημέρες θα ανοίξω και τον δικό μου να δώ τι γίνεται μέσα.Απο τη δεύτερη ημέρα χρήσης του παρατήρησα τα εξής.Μια πτώση στην ποσότητα του ατμού, και μια πιο βαριά γεύση (όχι άσχημη πάντως) σε συνδυασμό με πιο έντονο κτύπημα.ΥΓTem παρατήρησες καμιά αλλοίωση (πχ λιώσιμο)στο πλαστικό κάτω απο την αντίσταση?
Σήμερα (5η ημέρα χρήσης, με το ίδιο υγρό vinirette vanilla 15mg) παρατηρώ τα εξής:Έχει μια περεταίρω πτώση στον ατμό και πλέον και το κτύπημα είναι κάπως λιγότεροΑρχισε μια πτώση στην ικανότητα τροφοδοσίας όχι πολύ έντονη (γεμίζω συχνότερα και με λιγότερη ποσότητα)Η γεύση έρχεται πιο αμυδρή, αλλά δεν έχει έρθει κακή γεύση η γεύση καμένουΟπως το γεμίζω είχα μερικές φορές υπερχείλιση 1-2 σταγόνες και το χρώμα του υγρού που υπερχείλισεείναι πιο σκούρο απο αυτό στο μπουκαλάκι, οπότε υποθέτω ότι παρασέρνει και υπολείμματα απο τα προηγούμενα γεμίσματα.Θα τον ατμίσω και αύριο και μετά αν δεν βρώ τρόπο να τον καθαρίσω πάει για εγχείριση να δουμε τι γίνεται μέσα...
Γενικότερα όμως δεν μου αρέσει που είναι "κλειστού" τύπου Θα προτιμούσα να είχα πρόσβαση στο εσωτερικό του κάθε φορά που θα ήθελα να κάνω έλεγχο για καμμένα parts