πάντως αυτό το MTS πολύ βλακεία μου φαίνεται. Πολύ μ..λ......μένη γεύση θα τολμούσα να πώ.Το έχω χρησιμοποιήσει σε όλα τα flavourart υγρά.
Aυτες τις μέρες κάτω απο τα φώτα της δημοσιότητας του φόρουμ έγιναν κάποιες κρυφές ανταλλαγές προϊόντων μεταξύ zoobi και ε μου του ιδίου.Στέλνω mod στέλνει DIY υγρά by zoobi.Παρέλαβα σήμερα λοιπόν τα παρακάτω υγρά του σεφ zoomamalakibi. 1.ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ2.ΚΑΣΤΑΝΟ3.ΒΑΝΙΛΛΙΑ-BURBON4.ΕΣΠΡΕΣΟ5.ΛΕΜΟΝΙΑπο τις 10 σήμερα το πρωί περίπου δοκιμάζω εναλλάξ το φουντούκι και το λεμόνι.Να πω οτι σε ενα τεστ γευσιγνωσίας χρησιμοποιώ πάντα καινούργια παρελκόμενα του ΗΤ.Και το ατμισμα γίνεται στα 5 βολτ συνέχεια εδώ και 3 μηνες περίπου με σταθερή τάση(φορτιστής 5v-2a) σε όλη την διάρκεια του τεστ και αυτό για να μην υπάρχει αλλοίωση απο την πτώση τάσης της μπαταρίας.Πρώτες εντυπώσεις:Φουντουκι, με όλη την σημασία της λέξης σε γεύση και μυρωδιά ανοίγοντάς το μπουκαλάκι.Απλα άπαιχτο και η βαθμολόγια με άριστα το 10 βάζω 9 για να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα οχι οτι δεν έχουν πάρει, απλά για να μην μας ζαλίζεις έκανα αυτό έκανα εκείνο κτλ κτλ. Λεμονι,ευχάριστη έκπληξη, δεν το περίμενα.Είχα την αίσθηση σε όλη την διάρκεια χρήσης του οτι είχα μια γεμιστή καραμελλα λεμόνι στο στόμα και στο τέλος που λιώνει η καραμελλα άφηνε την γεύση της γέμισης στο τέλος της τζούρας.Βαθμολογία 10, ούτως η άλλως δεν γλιτώνουμε εύκολα απο σένα. Τις επόμενες μέρες τα υπόλοιπα για να μπορέσω να διαπιστώσω κατά πόσο κουράζουν τα παραπάνω υγρά που δοκίμασα σε συνεχή χρήση.Και κάτι ακόμα ολα τα υγρά έχουν ανοίγοντάς τα την μυρωδιά που αναγράφουν οι ετικέτες.Πιστεύω θετικό για έναν χρήστη. Σε αναμονή λοιπόν για τα υπόλοιπα.Τα μείον τα κρατάω για το τέλος,γι αυτο μην χαίρεσαι
Αυτό που λες με τον εσπρέσο δεν το έχω παρατηρήσει γιατί έχω φτιάξει μόνο ένα μπουκαλάκι και το ανοίγω για 5-6 σταγόνες την εβδομάδα. Με το latakia έχω παρατηρήσει αυτό που λες, μετά από λίγο καιρό χάνει τη γεύση του.Όσο για το διαφορετικό χτύπημα, αποκλείεται! Χρησιμοποίησα Κινέζικες μεθόδους ελέγχου ποιότητας Έβαλα τα μπουκαλάκια δίπλα δίπλα και τους έβαλα 2/3 36άρι με το αετίσιο μου μάτι, 1%MTS, όση γεύση λέει η συνταγή του μέγα zoomamalakibi , 1.66% VG και το υπόλοιπο PG. Νομίζω μοναδική εξαίρεση, νομίζω, το φουντούκι που, νομίζω, έβαλα 30% VG, νομίζω... Τσιν τσαν τσουν
Συγχαρητήρια και από μένα στον σεφ Γεώργιο Zoobi για τη δημιουργία του Hazelnut.Το δοκίμασα και είναι φανταστικό και αφήνει ένα άρωμα στον αέρα που θυμίζει κουλουράκια.Στην επόμενη παραγγελία μου σίγουρα θα είναι μέσα.ΥΓ. πως βγάζω τα bold;