Το don είναι καταπληκτικό για εμένα!μου αρέσει πιο πολυ απο το golden margy!αλλα γούστα είναι αυτα!
Επειδή κάνω παραγγελία από Nobacco και (πέρα απ' αυτά που ξέρω ήδη) σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι νέο, μπορείς να κάνεις μια περιγραφή του Don? Γλυκίζει κι αυτό σαν τα άλλα ή είναι πιο τσιγαρίσιο; (καθαρά καπνικό). Με ποιό θα το παρομοίαζες; Thanx
Καταρχήν σου έκανα αίτημα φιλίας μην τολμήσεις και το απόρριψης Ως άφορα το άλλο θέμα δεν έχει άρωμα μέντας το συγκεκριμένο υγρό με τίποτα, και γιατί κατάλαβα ότι είσαι κολλημένο με τα Nobbacco σου έδειξα δυο αρνητικές περιγραφές για τα Nobacco που είχαν πολύ γέλιο για να σε τσιτώσω.Τώρα ως αφορά το Don αρωματικό καπνικό, αν έχεις δοκιμάσει την γλυκόριζα από OVALE θα βρείς μια αρκετά μεγάλη ομοιότητα πρόσθεσε και λίγο γλυκάνισο, δεν γλυκίζει ιδιαίτερα, μέτριο χτύπημα, καλό ντουμάνι, δεν κουράζει, δεν ξεραίνει το λαιμό.Αυτήν την περιγραφή έκανα ποιο πίσω πρόσθεσε ότι μοιάζει στην εκπνοή το Valuto λίγο, πολύ κάλο θα το ξαναπάρω γιατί γλυκόριζα από OVALE τέλος και είναι και ακριβή.
Τώρα ως αφορά το Don αρωματικό καπνικό, αν έχεις δοκιμάσει την γλυκόριζα από OVALE θα βρείς μια αρκετά μεγάλη ομοιότητα πρόσθεσε και λίγο γλυκάνισο, δεν γλυκίζει ιδιαίτερα, μέτριο χτύπημα, καλό ντουμάνι, δεν κουράζει, δεν ξεραίνει το λαιμό.
Τελικά υπήρξε κάποια ανταπόκριση απ'την πλευρά της εταιρίας στα σοβαρά αρνητικά σχόλια που κάνατε περί αλλοιωμένης γεύσης των αρωμάτων στα νέα πλαστκά μπουκάλια;
Έτσι ακριβώς είναι! Τέλεια γεύση σλουρπ νιαμ νιαμΔεν ξέρω πως ήταν παλιότερα, πάντως εγώ και σε πλαστικά μπουκαλάκια που είχα παραγγείλει και ξαναπαρήγγειλα (σήμερα μου 'ρθαν) είναι η ίδια απίθανη γεύση. Σου 'ρχεται να τα πιεις Η σειρά Mystique είναι Mystique όπως και να το κάνουμε είναι κορυφαία! Προσωπικά, όσα υγρά δοκίμασα δεν βρήκα ένα που να μη μ' αρέσει. Είναι λεπτεπίλεπτες καπνικές γεύσεις που σ' αφήνουν μια απαλή γλύκα στο τέλος (όχι σαν κάτι άλλες έντονες και βαριές, ονόματα μη λέμε... ε georgevtrs? χαχα).
Κολλημένε Nobaccakia για δες εδώ και πες μου http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6846.msg230914.html#msg230914
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΝΕΟΣ ΑΤΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ..ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ..ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ VALUTO ΤΗΣ NOBACCO ΣΤΑ 12 mg ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕ ΑΤΜΟ ΤΟΥ WANT ΚΑΙ ΜΠΑ.ΤΑΡΙΑ GIANT. O ΑΤΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ..ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ 15' ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ 30 ΤΖΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ΕΤΣΙ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΜΕΝΗ;;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ..ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΩΡΗΜΑΣΕΙ;;
οκ φιλε..συγνωμη εαν σε κουρασα..