http://www.youtube.com/watch?v=DV6_1uwGo70&feature=player_embeddedTo είδα και μου έκανε εντύπωση αλλά κατάλαβα ότι τα Η. Πούρα VR4 δουλεύουν έτσι.Το φυτιλάκι και το συρματάκι με το οποίο το τυλίγει έχουν κάποιες προδιαγραφές ή είναι απλά υλικά που τα βρίσκουμε οπουδήποτε (νάυλον σπάγκος και κοινό σύρμα)?
Το σκέφτομαι συνδυασμένο με ΑFS...
Το φυτιλάκι και το συρματάκι με το οποίο το τυλίγει έχουν κάποιες προδιαγραφές ή είναι απλά υλικά που τα βρίσκουμε οπουδήποτε (νάυλον σπάγκος και κοινό σύρμα)?
Μοιάζει από μόνο του με AFS. Δεν του βάζει όμως πέρα από μερικές σταγόνες. Γιατί? Μήπως και πλημμυρίσει?
@ zoobi Ναι έτσι όπως το λες το σκέφτηκα κι εγώ. Πως νομίζεις ότι αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το AFS λοιπόν?
@ KostasΚαι ο πολυστέρας νάυλον είναι στην ουσία (ή ένα είδος αυτού τεσπα), όπως και τα φίλτρα ενυδρείου κ.λ.π Αυτά γιατί δεν μας πειράζει όταν τα ατμίζουμε? Προφανώς γιατί δεν προλαβαίνουν να καούν και η θερμότητα όλη ατμοποιεί το υγρό.
Αν τελειώσει το 1μ "σπάγκος" και το 1μ "σύρμα" που σου παρέχονται με το Α1, τι κάνεις?Εσύ Κώστα προφανώς έχεις δοκιμάσει VR4. Τι λέει? Αξίζει δηλαδή να πάρεις το Α1 (που μάλλον σε τεράστιο cartomizer φέρνει)?
Προφανώς αγοράζεις καινούργια. Ακόμη και εάν δεν σου πουλήσουν αυτοί, μπορείς τα υλικά να τα προμηθευτείς και από αλλού. Το Α1 είναι ο ατμοποιητής που θα ήθελα να αγοράσω...Στο γερμανικό φόρουμ είναι όλοι πολύ ευχαριστημένοι και άκουσα μόνο πολύ καλά λόγια.Για τρεις λόγους δεν το έκανα ακόμη:1. Έχω πολλούς ατμοποιητές που θα πάνε χαμένοι, εάν τελικά είναι τόσο καλός.. 2. Το κόστος κάπως με ενόχλησε, αλλά εάν το δει κανείς πραγματικά βγαίνει πιο φθηνά γιατί αλλάζεις μόνος σου το εσωτερικό.3. Κυκλοφορώ με τουλάχιστον 2 mods (συνήθως 3). Θα ήθελα λοιπόν 3 Α1.Τον VR4 δεν τον έχω δοκιμάσει. Τον έχω εδώ αλλά ποτέ δεν αξιώθηκα να τον βάλω στο ρεύμα...
Στη χρήση σκέφτομαι πως σε συνδυασμό με το AFS θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση επειδή θα είναι απροβλημάτιστο και οικονομικό (κάηκε; αλλάζεις συρματάκι και φυτίλι και έγινε καινούργιο). Άσε που ανάλογα το μήκος του σύρματος μπορεί να έχει και "ρυθμιζόμενο" χτύπημα.Πρακτικά, είναι ένας ατμοποιητής, αν τον δώσεις στον Θανάση θα βρει τρόπο να το κάνει να δουλεύει με το AFS