αλλά φέρνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό μου που στην αρχη δεν ήθελα καν να κρατήσω οποιοδήποτε Η.Τ. που δεν θα μοιάζει με το κανονικό,
Λοιπόν akou κοίτα πως έχουν τα πράγματα. Εδώ μέσα μετά από αρκετές αγορές-δοκιμές έχω βγάλει μερικά συμπεράσματα. Αν σε ενδιαφέρει αυτό που κρατάς να μοιάζει εμφανισιακά με το κανονικό τσιγάρο πήγαινε σε njoy με cartomizer. Τα cartomizer είναι μεγάλη ευκολία αφού ταβιδώνεις ατμίζεις και μόλις τελειώσει το υγρό βάζεις άλλο cartomizer και συνεχίζεις το άτμισμα (και αυτό που τελείωσε το κρύβεις ώστε μετά από λίγο καιρόστο άτμισμα να μάθεις να τα γεμίζεις για να μειώσεις το κόστος).Αν δεν σε ενδιαφέρει να μοιάζει με κανονικό τσιγάρο πήγαινε σε Ego. Αυτό μοιάζει κάπως με μαύρο πουράκι και το δυνατό του σημείο είναι ότι η μπαταρία τουκρατάει 6-8 ώρες (στο njoy υπολόγισε 2-3 ώρες το πολύ).Με το Ego μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φιλτράκια αλλά και cartomizer(με τη χρήση αντάπτορα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτά που πωλούνται Ελλάδα αλλιώς μόνο αγορά από εξωτερικό).Όσο αφορά τα υγρά γνώμη μου είναι να πάρεις κάποια σε high περιεκτικότητα νικοτίνης. Αυτό θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το τσιγάρο πιο εύκολα καιστο μέλλον μπορείς αν θέλεις να ρίξεις την περιεκτικότητα πιο χαμηλά.Τέλος η γεύση είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Πάρε ότι σου κτυπάει καλύτερα στο μάτι και κάνε το σταυρό σου να ατμίζεται.
γιατί στα 70 λίγα οφέλη μπορεί να προσφέρει το Η.Τ. για κάποιον που κάπνιζε μία ζωή