Γεια και πάλι και ευχαριστώ για τις απαντήσειςΠήραμε το ego και ευτυχώς τους άρεσε πολύ περισσότερο. Έχω παραγγείλει και ecopure υγρό και σύντομα θα πειραματιστώ και με 901 όπως περιγράφεις Arvacon! Μόνο ο πατέρας μου παραπονέθηκε λίγο, τραβούσε μια ρουφιξιά, έβγαζε ντουμάνια και έλεγε "λίγο είναι" αλλά έχω την εντύπωση πως και σύννεφο συμπηκνωμένο σε φιλτράκι να του δώσω αυτού του ανθρώπου το ίδιο θα πει.
Μη τους ακους τους δικηγορους του διαβολου Τατιανιτο Παπαπαπαπα,ακου το vinirette virginia δεν ειναι γλυκο!Zoobi μου φαινεται οτι με τις 30 γευσεις της flavorart που πηρες, πρεπει να εγινε η γλωσσα σου τσαρουχι!
Εμένα γιατί μου θυμίζει ποπ κορν το virginia; Κανονικό ποπ κορν, όχι γλυκό.Τώρα θα μου πεις σε σχέση με τα υπόλοιπα που ατμίζω (μηλόπιτα, καφέ, κεράσι, καρπούζι, βανίλια κ.λ.π.) είναι το λιγότερο γλυκό
Ο δε πατέρας μου είναι φουγάρο, αν τον βάζαμε σε δωμάτιο με καθαρό αέρα θα φώναζε "ΠΝΙΓΟΜΑΙ, ΘΕΛΩ ΚΑΠΝΟ, ΚΑΠΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩ" μιλάμε για 2 πακέτα τουλάχιστο τη μέρα. Αλλάζει κάθε τόσο μάρκες, μια BF, μια camel, μια lucky strike και που και που ανάβει και κάνα πούρο. Παραθεση απο XristosK24 mg! Βρε SEB, θα τον σκοτώσεις στα γκαχα-γκούχα τον άνθρωπο !!!!!
Καποια στιγμη πριν ενα χρονο περιπου τα πηρα στο κρανιο σκεφτομενος οτι εχω δυο παιδακια 3 και 4 χρονων και θελω να τα χαρω οσο γινεται περισσοτερο.Ετσι εφτασα στο ΗΤ και εδω και 9 μηνες βρηκα την ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.Ανεβηκαν οι αντοχες μου,κοιμαμαι καλυτερα,σταματησαν οι κολοβηχες δεν νοιωθω σαν ζομπι (οχι zoobi ) και ολα αυτα γιατι ξεκινησα με 18 mg ,24 mg πηγα και στα 36 mg αλλα δεν τα αντεξα.