ενδιαφέρον στοιχείο. Αυτό μπορεί να σημαίνει , αν δεν είναι τυχαίο , ότι απο το σύνολο των εν Ελλάδι ατμιστών ένα ποσοστό 70% κινείται εκτός forum. Οπότε μπορούμε να υπολογίσουμε έστω και κατα προσέγγιση τον συνολικό αριθμό ατμιστών στη χώρα μας.
..................Εκτιμώ ότι οι ατμιστές είναι πολύ περισσότεροι εκτός φόρουμ.Αλλά απειροελάχιστοι ίσως από αυτούς να μένουν σταθερά στο ηλεκτρονικό...Νομίζω ότι οι περισσότεροι το δοκιμάζουν και ξαναγυρίζουν στο κανονικό.
Μάλλον τυχαίο είναι.Δεν ξέρω κανέναν ατμιστή που να μην είναι στο φόρουμ.Αλλά και αυτό πάλι δεν λέει τίποτα...Εκτιμώ ότι οι ατμιστές είναι πολύ περισσότεροι εκτός φόρουμ.Αλλά απειροελάχιστοι ίσως από αυτούς να μένουν σταθερά στο ηλεκτρονικό...Νομίζω ότι οι περισσότεροι το δοκιμάζουν και ξαναγυρίζουν στο κανονικό.
[...]Πιστεύω μάλιστα ότι είναι πιο εύκολο να κόψεις οριστικά το κάπνισμα παρά να γίνεις ατμιστής.
Για τα νυχτερινά κέντρα δεν υπάρχει απαγόρευση απο 1.9.2010. Μένουν εκτός μέχρι το επόμενο καλοκαίρι . Μιλάμε για πλήρη απαγόρευση επομένως
Υπήρχε πλήρης απαγόρευση σε όλους τους χώρους.Και τώρα έρχεται η πλήρης απαγόρευση εκτός νυχτερινών κέντρων...
δηλ τα πάνω απο 300 m2 kέντρα πήραν παράταση ένα 6μηνο