Γιώργο το CHAMPIX έχω ακούσει ότι σε μερικούς έχει psychο επιπτώσεις , έχεις ακούσει κάτι ?
Τι λες Γιώργο! !!Ρε παιδιά δε μου βγάζετε απ το μυαλό ότι κάτι παίζεται με το τσιγάροΑν θέλανε να το ξαποστείλουν ας το έβγαζαν δηλαδή στην παρανομία όπως την ηρωϊνη.Εχω αρχίσει και συμπαθώ τους καπνιστές . Δηλαδή τι ακριβώς σε πειράζει, κυρά μου, αν ο άλλος καπνίζει 50 τσιγάρα στο καπνιστήριο, τον ειδικό χώρο για καπνιστές ? Είναι εντελώς παράλογο και ύποπτο.Έχει ξεσκίσει στους φόρους ένα προϊόν νόμιμο που του απαγορεύει και τη διαφήμιση.Κατά την ταπεινή μου άποψη η διαφήμιση πρέπει να επιτρέπεται σε κάθε ΝΟΜΙΜΟ προϊόν. Αν η πολιτεία θεωρεί ότι ένα προϊόν είναι πολύ επιβλαβές γιά την υγεία των πολιτών πρέπει να αποκλείεται απ το εμπόριο και τη νόμιμη οδό. ΤΕΛΟΣ
Ισως δεν θα πρεπε να ανησυχουμε για την διακοπη καπνισματος,μιας και ερχεται η διακοπη ατμισματος γρηγοροτερα μου φαινεται..(βλεπε Αγγλια αυτο το μηνα) Λετε να αρχισουμε να στοκαρουμε?
...........Με αυτά στο μυαλό μου φοβάμαι για το η.τ. γιατί είναι η απολαυστικότερη εναλλακτική λύση και θα τραβήξει πολύ κόσμο ειδικά όταν βελτιωθούν οι συσκευές, και μια που οι κατασκευαστές των η.τ. είναι πολύ μικροί σε σχέση με καπνοβιομηχανίες + φαρμακοβιομηχανίες μάλλον θα πεταχτούν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες......
φαίνεται πραγματικά εύκoλο να βγεί απο το παιχνίδι το ΗΤ. Απο εκεί και πέρα βέβαια έχω έντονες αμφιβολίες για το κατά πόσο το ΗΤ είναι η εναλλακτική λύση.Το σύνολο σχεδόν των ατμιστών στη χώρα μας είναι μέλη αυτού του forum. Αριθμός μικρός. ασήμαντος σε σχέση με εκατομμύρια καπνιστών.
Στον κύκλο μου γνωρίζω τουλάχιστον 10 ατμιστές απο τους οποίους μόνο 3 είναι στο φόρουμ