Όχι αλλά θα σε αναγκάσουν να φορέσεις κράνος. Η μήπως επειδή τους πληρώνεις με το παραπάνω αρνείσαι να το φορέσεις και αυτό;Υ.Γ. επειδή η φράση "δικό μου είναι το σώμα, ότι θέλω το κάνω" ακούγετε πολύ συχνά ας αναφέρω ένα παράδειγμα. Σε παρακαλώ όμως μην το πάρεις ως υπονοούμενο, δεν αφορά εσένα καθόλου, απλά είναι πολυ χαρακτηριστικό. Λοιπόν ένας άνθρωπος κάνει χρίση ηρωίνης. Είναι σε θέση πλέων να εργαστεί; Αν δεν μπορεί να εργαστεί θα μπορέσει να αγοράσει την επόμενη δόση ακόμα και αν κοστίζει 3€ τα 20 τεμάχια; Για την σίτηση και την διατροφή του τι γίνετε; Αν η πρόνοια δεν τον φροντίσει αυτόν τον άνθρωπο πως θα επιβιώσει; Φαντάζομαι ή θα ψοφήσει σε καμία γωνία ή θα στραφεί στο έγκλημα. Οπότε πάλι το σύνολο θα επιβαρύνει. Έχει λόγο λοιπόν το κράτος να του περιορίσει τι θα κάνει στο σώμα του;
Please, διαβάστε τον τίτλο του μηνύματος.Το θέμα για την κρίση είναι αλλού.
Να προσθέσω για το θέμα του κράνους, πως έχω φίλο που τον χτύπησαν (και δεν φορούσε κράνος) και τώρα έχει σύνταξη από τα δικά σας τα λεφτά! Δικό του το σώμα, αλλά δικό μας το Νοσοκομείο !!!!
δεν βλέπω όμως να αναφέρεις κάποιο τρόπο διακοπής του καπνίσματος
Αντίθετα με το τι θεωρούν οι διάφοροι ΕΟΦ, FDA, ΔΝΤ, ΣΞΜ , ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ..κλπ...θεωρώ πως το Η.Τ είναι ίσως ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος διακοπής του καπνίσματος και γιατί όχι μελλοντικά και του ατμίσματος, εαν απεξαρτηθείς σταδιακά από τις διάφορες ουσίες του Κ.Τ.
Ο καθένας ας επιλέξει ότι θέλει. Άλλοι το άτμισμα, άλλοι το βελονισμό, άλλοι το Vodoo, άλλοι την διαμονή 7 χρόνων στο Θιβέτ, άλλοι ότι θέλουν....αλλά ας μας κάνουν τη χάρη όλοι τους να μας επιτρέψουν να κρίνουμε εμείς ατομικά το τι θέλουμε/μπορούμε.