Την παραπάνω λίστα καλό είναι να την έχετε πρόχειρη και αν ακούσετε τίποτα για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο
Σοβαρά τώρα, δεν ήξερες πως είναι ο Καρβέλας;
Όπως τον έπιασε ο φωτογραφικός φακός παπαράτσι.
Από την τελευταία μας συνάντηση, ήταν κουρασμένος οπότε φύγαμε όλοι και τον αφήσαμε να κοιμάται
Τον ξύπνησε η σερβιτόρα που τον ρώτησε "συγγνώμη κύριε, τι είναι αυτό?"
Όπως είπε και ο Admin πάρε μερικούς ατμοποιητές παραπάνω.Εγώ όταν πάω ταξίδι (συνήθως είναι σαφώς μεγαλύτερα του 3ημέρου) έχω συνήθως:1. 3 μπαταρίες 18650 και 8 163402. 10 ατμοποιητές 40753. 5 καρτομάιζερ4. 1 Μίνι Τούρμπο5. 2 Αυγά6. 1 Atmin's Stick για 18650 για ώρα ανάγκης7. Παλιότερα ένα Njoy Npro και από δω και πέρα το eGo.8. Άδεια φιλτράκια9. Περίπου το διπλάσιο σε υγρά από το χρόνο που υπολογίζω να είμαι εκεί.10. Ένα Pass Through για 4075 με τροφοδοσία από μπαταρία του αυτοκινήτου11. 2 φορτιστές από DX.12. Από το επόμενο ταξίδι θα έχω και το Abetόφωνο μαζί.Δεν θυμάμαι εάν ξέχασα κάτι.Ακούγονται πολλά αλλά δεν χρειάζονται πολύ χώρο.Τα βάζω όλα σε ένα μικρό τσαντάκι που μένει στο ξενοδοχείο.Έτσι κι αλλιώς με λίγα κυκλοφορώ πραγματικά.Θα παίζεις μουσική στο Βόλο?Εάν ναι στείλε μου PM μήπως έρθουμε να σε ακούσουμε και να τα πούμε και από κοντά.EDIT:Πραγματικά το μόνο που χρειάζομαι είναι το MiniTurbo.Βάζω μία μπαταρία το πρωί και τη βγάζω μέχρι το βράδυ.Όλα τα άλλα είναι περισσότερο για ...ψυχολογικούς λόγους και δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά.