ε όχι κι έτσι βρε Θέμη , μην απογοητεύουμε τους νέους . Προσωπικά έχω να αγοράσω συσκευή ( εκτός απο ατμοποιητές) πολύ καιρό , και δε νομίζω να χρειαστώ άλληΕδώ που τα λέμε για ένα GG θα το κουβέντιαζα, θα δείξει στο καφεδάκι
Να σας πω επίσης ότι σήμερα δοκίμασα το η.τ ύστερα από τρεις μέρες και ήταν υποφερτό.... Θα σας τρελάνω όλους!!
Ο λόγος που δοκίμασα κτ μετά από ένα μήνα και κάτι ήταν ότι ένιωθα ότι το ητ έβγαζε μια βαρια μυρωδιά, μου βρωμούσε και μου προκαλούσε τάση για .....!
Μήπως ατμίζεις κινέζικο υγρό? (Ουπς, ο Kostas είναι μέσα?)
...............Για να βρεις το υγρό που σου ταιριάζει κάνε μια απίσκεψη στο Vasilis Εχει ότι μπορείς να φανταστείς , θα βαρεθείς να δοκιμάζεις !
Για να βρεις το υγρό που σου ταιριάζει κάνε μια απίσκεψη στο Vasilis Εχει ότι μπορείς να φανταστείς , θα βαρεθείς να δοκιμάζεις !
Vasilissmokejuiceartshop. Ποικιλίες υγρών αναπλήρωσης από όλον τον κόσμο
τελικά Vasili κάποια άλλα που είχες παραγγείλει αρχές Ιανουαρίου ήρθαν ή τα άτμισε το τελωνείο ?
τα άτμισε το τελωνείο ?
Θα τα ξαναπούμε σε λίγο καιρό...
Ban is LOADING ...............................................................................................................................................PLEASE WAIT ................................................................................................................................................
Εγώ δεν... Όχι, πρόσεξε... Μου αρέσει το marlboro της TW!