Αγαπητοί φίλοι,
Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ και τις δικές σας εμπειρίες και κυρίως να μου πείτε αν για εσας, που ατμίζετε απολειστικά, αυτό αποτελεί απόλαυση και πόσο χρόνο σας πήρε γι αυτό. Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται να κάνω κάτι με τον ατμοποιητή γιατί τις τελευταίες μέρες δε μου φαίνεται πολύ γευστικό το άτμισμα και ενίοτε με χαλάει η γεύση του.
Γιατί αγαπητέ μου φίλε και το τσιγάρο το παραδοσιακό είναι έξη φοβερή αλλά δεν μπορείς να το βαρεθείς ρε γαμ....!!
Από τις τεχνικές καθαρίσματος που ακούω τις περισσότερες τις ακούω για σενάρια επιστημονικής φαντασίας!!
οι μπαταριες του eGo σε μενα διαρκουν απο 8-11 ωρες με αρκετη χρηση.
δεν είναι καθόλου κακή επιλογή ή αγορά ενός νέου ολοκληρωμένου πακέτου καθε 30-45 ημέρες κατα μέσο όρο.
Πολυ ενδιαφέροντα αυτά που μου γράφετε και σας ευχαριστώ πολύ.Σήμερα κάπνισα 4 Κ.Τ έπειτα από ενα μήνα και κάτι. Στενοχωρήθηκα λίγο αλλά ελπίζω αυτό να μη σημαίνει ότι ξαναγυρνάω στο ΚΤ οριστικά. Αλήθεια υπάρχουν άτομα που συνδυάζουν ΚΤ με ΗΤ? Η το ένα αποκλείει το άλλο..? Θα ήταν εφικτό να συνδυαστεί ΚΤ με ΗΤ?Να σας αναφέρω επίσης ότι οι γεφυρούλες στους ατμοποιητές φαίνοτναι να έχουν λίγο ροδίσει και έχουν χάσει το λευκό χρώμα. Μήπως από κει και η άσχημη γεύση. Θα κάνω πλύσιμο με καθαρό οινοπνευμα.Μη με παρεξηγείτε αλλά το Ego τι είναι άλλη μάρκα?
Μη με παρεξηγείτε αλλά το Ego τι είναι άλλη μάρκα?