* * * *
Υποστηρίξτε στο  Facebook το αυτονόητο:
 " Όχι-στην-απαγόρευση-του-ηλεκτρονικού-τσιγάρου "
Εμείς ξέρουμε καλύτερα γιατί, καιρός να μάθουν και οι άλλοι.

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Φεβρουάριος 12, 2012, 07:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Διατηρηση του φορουμ ως μεσου ενημερωσης και οχι αντιπαραθεσης  (Αναγνώστηκε 561 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αρτέμιδα
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα πάντα είναι ατμός ...
Συμφωνώ απόλυτα με τον Humphrey,
εμείς είμαστε το φόρουμ και είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα του.
Η αντιπαράθεση των απόψεων είναι απαραίτητη (και το πάθος καλό είναι),
ο φανατισμός όμως ισοπεδώνει την λογική και καταστρέφει την ουσία.

(και αλλοιώνει και την γεύση  ;D)

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:
Επιστημονικές έρευνες και άρθρα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αρχίστε με την:
Εγκυκλοπαίδεια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χαλάνδρι
  • DD + A2 MT - VV + A2 = \m/ Heavy Rock \m/
αν εισαι υπερ του δεοντως φανατικος με αυτο που υποστηριζεις θα χαρακτηριστεις

ή φερεφωνο ή εγκαθετος στη καλυτερη των περιπτωσεων.

μονος του ο καθενας μας βγαινει στη σεντρα με τον τροπο που αντιμετωπιζει το οποιο θεμα.

μεγαλα παιδια ειμαστε και καταλαβαινουμε βεβαιως και τον δεικτη νοημοσυνης του καθενος

και ή του δινουμε χαρη ΄η τον στηνουμε στη σεντρα.

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
Ήμαρτον πια με αυτή την ισοπέδωση των πάντων, εάν δεν ταιριάζει στη δική μας άποψη.
Μακάρι να υπήρχε ένα φόρουμ που να δούλευε, με τα γούστα του κάθε μέλους.Εάν νομίζεις ότι τα τόσα μέλη αυτής της κοινότητας, που ευχαριστούν το φόρουμ καθημερινά, μαζί τους και εγώ, για την βοήθεια και την ενημέρωση που έχουν, είναι προβοκάτορες ή αβανταδόροι, θα σε παρακαλούσα να μην ξανά ασχοληθείς με αυτό το φόρουμ. Κάνεις κακό στην νοημοσύνη σου και στον εαυτό σου.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ θα πώ ότι ο κάθε ένας εδώ μέσα από τη στιγμή που σέβεται τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ  δεν θα πρέπει κανείς να έχει πρόβλημα με αυτό!!!
Το να είναι κανείς ευγενικός κ να λέει ένα κ εκατό  ευχαριστώ επειδή το νοιώθει δεν είναι κακό!!!!!!

Όσο για τους έμπορους καλά κάνουν κ υπάρχουν!!!!  Κ κάνω την ερώτηση αυτή σε όλους μας εδώ μέσα.... Εαν δεν υπήρχαν αυτοί θα υπήρχαν αγοραστές? κ αυτοί προσφέρουν σε εμάς κ εμείς σε αυτούς!!!!  :) :)

Edit: Εγώ θέλω να ακούω κ αντίθετες απόψεις !!!!! Η ενημέρωση από μόνη της είναι ένα τραίνο ΔΙΧΩΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!!!!!!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• e-high ατμιστής
να προσθεσω πως με τον οποιο σχολιασμο γινεται, ΕΑΝ ακουει, διαβαζει καλυτερα ο εκαστοτε κατασκευαστης

ας παρει μια ιδεα απ τις προτασεις μας ωστε να κανει το προιον του καλυτερο για τους επομενους  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: peristeri
  • το μεγεθος μετραει ! IATTY-Golden Greek T Storm
εδω ρε δυονιση μου την πεσανε επιδει εκανα φανερα τον διαλογο με την προβαπε για να ενιμεροθουν ολοι γιατι φοβιθικαν μην τους χαλασω τα σχεδια  :wall: :laugh1: :laugh1: αβανταδοροι και κουτοπονιροι υπαρχουν  :yes:

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• e-high ατμιστής
Αυτο ειπα ρε κουκλε λιγο πιοοο... "ευγενικα" εχουμε αρκετους ευθικτους συμφορουμιτες!!!

Συνδεδεμένος gerogeorge

• η ζωη ειναι ενα φροντιστηριο που πληρωνεις για να αποκτησεις γνωσεις ,οσο πιο αργα μαθαινεις τοσο ανεβαινουν τα διδακτρα
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
Ήμαρτον πια με αυτή την ισοπέδωση των πάντων, εάν δεν ταιριάζει στη δική μας άποψη.
Μακάρι να υπήρχε ένα φόρουμ που να δούλευε, με τα γούστα του κάθε μέλους.Εάν νομίζεις ότι τα τόσα μέλη αυτής της κοινότητας, που ευχαριστούν το φόρουμ καθημερινά, μαζί τους και εγώ, για την βοήθεια και την ενημέρωση που έχουν, είναι προβοκάτορες ή αβανταδόροι, θα σε παρακαλούσα να μην ξανά ασχοληθείς με αυτό το φόρουμ. Κάνεις κακό στην νοημοσύνη σου και στον εαυτό σου.
1)ειπα για ενα μερος των μελων οχι για ολα οποτε μαλλον εσυ τα ισοπεδωνεις 2)ευχαριστω για τις συμβουλες και τις νουθεσιες αλλα ειμαι ενηλικος 3)την νοημοσυνη μου την υποτιμουν οσοι διαρυγνυουν τα ιματια τους προκειμενου να υπερασπιστουν ενα προιον και ειναι ετοιμοι σε κατασπαραξουν <αυθορμητα> αν το κρινεις.εγω για να προστατευσω τη νοημοσυνη μου κανω αυτο που προτεινα στο φιλο που ανοιξε το θεμα φιλτραρω οτι διαβαζω4)νομιζω οτι σε ενα δημοσιο φορουμ δεν ειναι υποχρεωτικο να εχουν ολοι θετικη αποψη γι αυτο γιατι μετα παμε σε κατι τυπου θρησκειας.5)αν απαιτηται δηλωση <νομιμοφροσυνης> προκειμενου να ειναι καποιος μερος του φορουμ συγνψμη αλλα δεν την εχω εντοπισει.

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
Η ενημερωση που παρεχει το φορουμ ειναι τεραστια.
Στο μικρο διαστημα των δυο μολις μηνων που ατμιζω εχω μαθει παρα πολλα πραγματα γυρω απο ολα τα θεματα που αφορουν στο η.τ.

Τα μελη προσφερουν την γνωση τους απλοχερα, ο καθενας με τον τροπο του.
Ειδικα απο τους "αποτομους" εχω ισως μαθει τα περισσοτερα. Θελει και λιγο τροπο ρε παιδια.

Οι αντιπαραθεσεις εχουν και τα καλα τους. Βγαζουν στη φορα πραγματα και γνωση που δεν ξεραμε αλλά ειναι χρησιμα, και μπορει να μας προστατευσουν απο λαθη, ή αναγκαζουν τους κατασκευαστες να ακουσουν και να διορθωσουν καποια πραγματα στα προϊοντα και στην πολιτικη τους.

Γιατι, οταν τοσος κοσμος φωναζει και μαλωνει για ενα θεμα, ε  δεν μπορει, καποιο προπβλημα θα υπαρχει. Το οποίο τελικα χαρη στην αναμπουμπούλα λυνεται ή δρομολογειται η λυση του.

Αν καποιες φορες ξεφευγουμε, μικρο το κακο. Κανεις δεν επαθε τιποτα. Το οφελος ομως μπορει να ειναι μεγαλο.

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
    • OUR PRIDE!!!
Και τι σε πειραζει ρε συ Μιχαλη;Ας σε πουν οπως θελουν,σιγα λογαριασμο θα τους δωσεις;
Αμαν πια με αυτο το πραμα...Να φοβομαστε και τι να γραψουμε...

Αντιπαραθεσεις γινονται παντου και σε ολα.Στα κινητα,στα αυτοκινητα,στους υπολογιστες,στις ομαδες,στο που θα βγουμε,στα ρουχα,στα παπουτσια κτλ.
Δεν ειναι κατι καινουριο.

Συνδεδεμένος gerogeorge

• η ζωη ειναι ενα φροντιστηριο που πληρωνεις για να αποκτησεις γνωσεις ,οσο πιο αργα μαθαινεις τοσο ανεβαινουν τα διδακτρα
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
πιστευω οτι για να λυθουν τετοιου ειδους προβληματα σε σχεση με <αβανταδορους> και κυματα ενθουσιασμενος πελατων θα μπορουσε κατω απο καθε προιον να υπαρχουν 2 ενοτητες μια που θα λεγεται ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ και μια που θα λεγεται ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .οκαθενας  θα εγραφε την αποψη του στο καταλληλο μερος και ετσι δε θα υπηρχαν αντιπαραθεσεις ουτε πεδιο να κανει ο καθενας τη προπαγανδα του

Συνδεδεμένος gerogeorge

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
ετσι αν καποιοε εχει αρνητικη γνωμη θα μπορει να τη γραφει ενω οσοι εχουν θετικη επισης εαν δε καποιοι εχουν πολυ θετικη δεν τους  απαγορευει κανεις να ορισουν και τοπο λατρειας του προιοντος αλλα οχι ευθεια αντιπαραθεση γιατι πολυ εντεχνως ορισμενοι προκειμενου να αποφυγουν τα δυσκολα το κανουν αρενα εσκεμμενα .

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Παιδια το forum ειναι κατα την αποψη μου (5 μηνες που το διαβαζω) ενημερωτικό 100%.

Μας ενημερωνει για πολλαπλά θεματα που εχουν να κανουν με το ΗΤ.

Ενημερωση αποτελει και το εμπαργκο στα τελωνεια.
Ενημερωση αποτελεί και η νοθεία.
Ενημερωση αποτελει και η καλη γευση.
Ενημερωση αποτελει και η ποιοτητα.
Ενημερωση αποτελουν και τα κοστη των προμηθευτων.
Ενημερωση αποτελει και η συνεπεια και σοβαροτητα μιας εταιρείας.

Ε στις δυσκολες μερες για τους περισσοτερους μας ενημερωση αποτελει η αντιπαραθεση διοτι ο καθεις εχει μυαλο και κρινει και ξεσκεπαζει λαυρακια που θα τον προστατευσουν και στην τσεπη και ενδεχομενως στην υγεια του.

Ενα flat φορουμ ειναι σαν τα ενημερωτικά site που δεν εχουν αναρτηση σχολίων.

Flat forum θελουμε σαν καταναλωτες? Δεν νομιζω.

Το οτι λειτουργουν πολυ λιγα πλεον σωστα και τα περισσοτερα λαθος γυρω απο το ΗΤ δεν ειναι τυχαιο. Ακολουθει τον δρομο της αναμπουμπουλας και προχειροτητας που συμβαινει παντου.

Αν αλλαξει το φορουμ απο αυτη την λογικη θα φυγουν παρα πολλοί. Τo google θα τους καλυψει απολυτα. Απλα θα κανουν search σε νεα προιοντα και κριτικες πελατων.

Αποσυνδεδεμένος tornado

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
εγω ειμαι low profile μελος, καιμπαινω εδω καθαρα για τις αποριες μου (που ηταν πολλες και ολοενα γινονται περισσοτερες) και συνηθως παιρνω απαντησεις απο αλλα μελη και τους ευχαριστω για αυτο.
Χωρις αυτους θα ημουν ενα στουρναρι οσον αφορα το ΗΤ.

Τωρα για τις κοντρες (εχω παρακολουθησει 2-3) ειλικρινα τις βαριεμαι οχι γιατι ειμαι υπερανω, αλλα γιατι το ειχα κανει πιο παλια σε φορουμ γενικου περιεχομενου και πλεον το θεωρω σπαταλη χρονου και δυναμεων και για μενα και για τον απεναντι μου να ανοιξω μια διενεξη.
Απο κει και περα για τις εντασεις δεν με χαλαει ακριβως (ειπα παλια καραβανα στο ιντερνετικα πλακωματα :D ) ειναι στο  χερι των συντονιστων (και ευθυνη θα ελεγα) να τα φερουν βολτα.
Επειδη εχω και εγω φορουμ, αυτο που θελω εγω για το δικο μου ειναι ενα ομορφο και νοικοκυρεμενο φορουμ και νομιζω οτι το ιδιο θα ηθελε ο καθε ενας που εχει ενα φορουμ.

Εγω απο μεριας μου μιας και ανοιξε το θεμα,
εχω να πω, μην σπαταλατε δυναμεις στο να αποδειξετε κατι, ειναι τοσο χαλεποι οι καιροι και δεν ειμαστε μια πενταετια πισω για να αποδεικνύουμε οτι οντως ειμαστε πανεξυπνοι. δεν ωφελοι σε κατι.
Εκεινο που ωφελει ειναι να προσθεσει καποιος γνωση, αλλα οκ αυτο αποκλειεται να το αντιληφθουν το 100% των μελων, για αυτο αλλωστε οι ανθρωποι δεν ειναι ολοι ιδιοι και ισως αυτο να ειναι και το σωστο....

Τις ευχαριστιες μου για τους κοπους εκεινων των ανθρωπων που καθονται αφιλοκερδως και εχουν το κανει το μερακι τους αμεριστη βοηθεια σε πολυ κοσμο.
Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω και εγω, τουλαχιστον δεχθείτε σαν ανταπόδοση τα ευχαριστω μου.....

Κουραγιο και υπομονη!

Τελευταία θέματα

vapormania.gr