Σ'εμενα παντος οταν ακουγεται αυτος ο ηχος εχω καλυτερο hit και ατμο!
Αστα μεσα.το καλο ειναι οτι αν καποια στιγμη θελησεις αναβεις και καπνιζεις και μετα το ξεχνας.δεν σου γινεται εμονη ιδεα.εγω το ξεχασα παντως και καπνιζα 30 και κατι την μερα.μονο μερικες φορες μου ερχοταν η επιθυμια οταν ο αλλος αναβε τσιγαρο διπλα μουαυτο το αρωμα που βγαζει οταν αναβει γιαυτο το λιγο που κραταει,αλλα πλεον και αυτο με αφηνει αδιαφορο.υπομονη ρε φιλε,λιγο θεληση να εχεις και θα το καταφερεις πολυ ευκολα,το η.τ ειναι ο πιο ευκολος τροπος.παντως θελω να τονισω οτι βοηθαει και το forum στο να το πετυχεις.Εμενα μου δινει δυναμη να μπαινω και να συνομιλω με ατομα που προσπαθουν το ιδιο με μενα για τον ιδιο σκοπο.
γκρι; εγω το καταλαβαινω οταν αρχιζει να μη βγαζει πολυ ατμο και να μην εχει καλο χτυπημα.και σε σπανιες περιπτωσεις να γευομαι καμενο.τωρα αν ξερουν κατι παραπανω καποιοι αλλοι δεν ξερω.
κοιτα undertaker μακαρι....αλλα δυσκολο ηθελα να παρω και αλλα ...αλλα συγκρατηθηκα και ειπα...σιγα σιγα... εχω χρονο να δοκιμασω αυτα και βλεπω...κυριως τα υγρα...πιστευω εκανα καλα... διαβασα σχεδον ολα τα αρθρα του forum...κατι εμαθα...τουλαχιστον πηρα μια ιδεα με το τι παιζει....ελπιζω να τα παω καλα και να μην ξαναβαλω ΚΤ στο στομα μου....
προσεχε!!!!!θα υπαρξουν πολες οι φορες που θα νιωσεις την αναγκγ για κανονικο τσιγαρο....σε τετοιες στιγμες....φουλαρε το φιλτρο σου και ατμιζε μανιωδως....θα σου φυγει η επιθυμια ετσι...και παρα πολυ καλο προγραμματισμο στις εξοδους σου...μπαταριες υγρα λαδια ξυδια κτλ...
γιατι εδω που τα λεμε ειμαι και λιγο φουγαροκαβανα...
ακομα δεν εισαι αλλα οσπου να τελειωσεις το πρωτο σου φιλτρακι πιστευω να εχεις γινει!!!
απλα απο την ωρα που κανω 10 το πρωι εχω μια ξηροτητα στον λαιμο σαν να ειναι στεγνος... το τι νερο ειπια δεν φευγει....θα φυγει αυτο μολις το συνηθισω ετσι???