λοιπον.φιλτρο ενυδρειου ή φιλτρο απορροφητηρα απο ΑΒ και του πουλιου το γαλα.....αυτα τα δυο ειναι δοκιμασμενα απο πολλους εδω μεσα και τα 2 ειναι πολυ καλα....
direct drip mod:
Και τα 2 είναι εξαιρετικής απόδοσης αν χρησιμοποιηθούν σωστά, δηλ. βρεί κανείς την κατάλληληπυκνότητα υλικού για το cartridge, το υγρό, και τα volt που θα ατμίσει.Προσωπικά θεωρώ το φίλτρο απορροφητήρα πιο εύχρηστο αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.Το μόνο μου ερωτηματικό είναι αν είναι ανθυγιεινότερα σαν υλικά απο τα εταιρικά φίλτρα ...
Τα εταιρικα φιλτρα? δεν ειναι απο πολυστερα? μπορει καποιος να μας πει με σιγουρια? δλδ με αυτο το φιλτρο ενυδρειου που χρησιμοποιουμε κυνδυνευουμε παιδια?
... ετσι πηρα το aqualon. ... Το φιλτρο ενυδρειου προς το παρον δεν με ικανοποιει οπως τα ''αυθεντικα'' φιλτρα. Η υφη του ειναι πολυ ''μαλακη'', μοιαζει σαν βαμβακι με αποτελεσμα οταν βαζεις υγρο να συρρικνωνεται κατα καποιο τροπο με αποτελεσμα να μην εχει ροη αναλογη με ενος '''αυθεντικου'' φιλτρου. Ισως φταιει η ποσοτητα που βαζω, αλλα αντε να πετυχεις καθε φορα την σωστη. Σε μια απο τις δοκιμες μου, συνεβη το φιλτρακι να γινει καταμαυρο, αλλα αυτο μπορει να οφειλεται και στην...παλαιοτητα του ατμο. Ακομη εχω μια αμυδρη υποψια πως αλλαζει λιγο η γευση του υγρου, γινεται πιο στιφη νομιζω, αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου. Συμπερασματικα θα ελεγα πως δεν ειναι και η πιο ασχημη λυση, αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι τουλαχιστον το ιδιο με αυτο των ''αυθεντικων'' φιλτρων.