Αχιλλέα βλέπω ότι έχεις απορίες που σπανε κόκκαλα Αν και στην αρχή φοβόμουνα να αφήσω τα φίλτρα της εταιρίας κάποια στιγμή βαρέθηκα να αγοράζω ή να φοβάμαι μήπως ξεμείνω και τώρα χτυπιέμαι γιατί η λύση ήταν μπροστά μου.Στην αρχή δοκίμασα φίλτρο απορροφητήρα και στην συνέχεια πήρα και φίλτρο ενυδρείου.Ησύχασε το κεφάλι μου και νομίζω πως έχω και καλύτερη απόδοση.Να είναι καλά τα παιδιά εδώΚαι δεν πιστεύω πως θα βρείς κάτι καλύτερο από αυτά.
απλα δεν εχω την εμπειρια πιστευω να το κανω σωστα... μην παει ο υαλοβαμβακας στον ατμο και καιγεται...γι αυτο ρωταω αν υπαφρχουν τετοια ασπρα ετοιμα...υπαρχει ενα λινκ να δω ποιο εννοειται φιλτρο ενυδρειου...
Αχιλλέα, πρέπει να το "παλέψεις" μόνος σου να δεις τι συμβαίνει.Με τη θεωρία κανείς δεν κατάφερε να γίνει άρχοντας Θα το δεις στην πράξη.Όταν λάβεις το Η.Τ. σου, θα ατμίζεις περισσότερο και θα ρωτάς λιγότερο Η υπομονή είναι αρετή (κι έχει και τα όριά της) (ε σόρρυ, δεν άντεξα άλλο, σπαμάρεις τρελά μιλάμε).edit: Δεν θέλω να φανώ... "σπαστικός", αν δεν συμφωνεί το "επιτελείο" του φόρουμ... ελεύθερα σβήστε το
1. Ναι, έχεις δίκιο, όπου και να ανοίξεις έχω μία απάντηση (και όχι ερώτηση) 2. Πάλι έχεις δίκιο, δεν θα απαντώ αν δεν θέλω και δεν με αναγκάζει κανείς άλλωστε 3. Συγνώμη (ειλικρινά) αλλά εμένα τουλάχιστον με έχεις "κουράσει" με τόσες ερωτήσεις, αλλά αφού δεν ενοχλεί άλλον απ ότι φαίνεται, παίρνω πάνω μου την "αυθαιρεσία" και την ευθύνη του προηγούμενου μνματος και σταματώ εδώ
Αλλά βλέπω οτι τα καρτομιζερ κατασκευάζονται στην Κίνα. πόσο ασφαλές θα είναι οι ουσίες μέσα στα καρτομιζερ. Φοβάμαι μήπως δεν ειναι ποιοτικά και ασφαλές. ξέρεται κάποια πράγματα απο την εταιρεία και για τα καρτομιζερ τους
Ότι έχει σχέση με ηλεκτρονικό κατασκευάζεται στην Κίνα, εκτός από κάποια υγρά αναπλήρωσης που κατασκευάζονται στην Ευρώπη και στην Αμερική.Τώρα εάν είναι καλύτερα "τα δικά μας" είναι άλλη κουβέντα...
ma κωστα τα ιδια δεν ειναι απλα το μονο που αλλαζει ειναι το ονομα...