Edit: Επίσης προς τους νεότερους: Παιδιά, υπάρχουν θέματα, ΕΙΔΙΚΑ για ατμ και τις βλάβες που παρουσιάζουν, τα οποία έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ και 1000ειπωθεί εδώ μέσα και επιπλέον η δουλειά που έχει κάνει ο Λευτέρης και οι συντονιστές που τα έχουν συγκεντρώσει σε ένα σημείο για τους νέους, πάει στράφι...Το λέω γιατί και οι παλαιότεροι μπαίνουν στον πειρασμό και απαντούν πάλι και πάλι, για τα ίδια προβλήματα. Μία παράθεση με τις απαντήσεις αρκεί
ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ,σε νέο θέμα και για να φαίνεται καλύτερα, την πρότασή μου, να υπάρχει ηδυνατότητα να επιλέγουμε από το πλήθος των ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΩΝ μηνυμάτωνκάθε φορά, όσα εμείς θέλουμε να τα χαρακτηρίσουμε ως ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ.
Δεν ξερω για το προηγουμενο που ειπες αλλα γι'αυτο σιγουρα για μενα χτυπαει η καμπανα.καθησα εψαξα τα νηματα και βρηκα οτι σ'αυτο το νημα επρεπε να βαλω και τη δικια μου ερωτηση γιατι αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα.δεν ανοιξα καινουριο εψαξα το forum και δε βρηκα απαντηση στο προβλημα μου.τωρα αν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση σε συγκεκριμενη ερωτηση ζητω συγνωμη.
εγωπαταω εκει που λεει αδιαβαστα ανοιγω τα νηματα που μ'ενδιαφερουν σε νεακαρτελα και μετα παταω ''συμανση ΟΛΩΝ των μηνυματων ως αναγνωσμενα''δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα.
Όποιος δει κάποια μηνύματατά του να φεύγουν, ας μην το πάρει προσωπικά ή μάλλον ας τα θεωρήσει ως προσωρινά που έζησαν για λίγο. Για ένα διάστημα δεν πρόκειται να δει το "κοντέρ" του να κατεβαίνει αλλά με το που θα γίνει εκ νέου καταμέτρηση από το φόρουμ, αν αυτά τα μηνύματα ήταν πολλά, θα βρεθεί στον πάτο. Όχι ότι σημαίνει και κάτι δηλαδή αλλά υπάρχουν μερικοί που κολλάνε με τα νούμερα.
Εγώ θα σου πρότεινα απλά, να ..... μηδενίσεις τα μνμτα στα ανένταχτα και στο "αλα chat".Αντε ντε...
Όχι Βαγγέλη φίλε, δεν φαίνεται η παλαιότητα ούτε έτσι (μπορεί κάποιος να έχει γραφτεί το .... 1908 ) και να μην έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, ούτε αλλιώς (να έχει γραφτεί.... προχθές και να έχει... 15890 μνμτα).Ο συνδυασμός παλαιότητας και ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ κάποιων μνμτων από ένα μέλος, προσδιορίζει την ποιότητα (π είναι και το ζητούμενο τελικα) του χρήστη Πρότεινα να διαγραφούν τα ανένταχτα και τα "τσατ" για το λόγο οτι δεν συμβάλλουν κατά κάποιο τρόπο στο θέμα Η.Τ. ουσιαστικά... Απλά είπα τη γνώμη μου και....ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ (με νηστεία και στα περιττά μνμτα)
παλι δεν παιζει ρολο τα αναγνωσμενα και η ημερομηνια εγραφης.πιο πολυ ρολο παιζει πιστευω να ξερεις καλα τα προιοντα,εγω μπορει να εχω το εβο 2 χρονια και να μπηκα τωρα στο forum και εσυ να το εχεις 1 χρονο και να γραφτηκες απο τοτε.Γιατι να σβηστουν τα μυνηματα του chat ρε παιδια αφου ο ατμιν το ειπε καθαρα οτι δεν μετρανε.και εγω θελω να σβησω αρκετα μου μυνηματα γιατι οι περισοτερες χαζες ερωτησεις εγιναν την περιοδο που δεν ειχα στα χερια μου η.τ και δεν ηξερα καν πως ειναι.αλλα δεν ξερω πως γινεται.Μερικα μυνηματα μπορει να ειναι μπουρδολογιες ρε παιδια αλλα μερικα αν και off topic εχουν πολυ ωραιες ατακες και γελαω ακομα και τωρα οποτε τα διαβαζω,καλο ειναι να εχει και λιγο χιουμορ ενα θεμα παρα να ειναι ενα γεματο πληροφοριες-coldass θεμα