ποσο ομως θα του κοστισει να τους τα στειλει και θα του αντικαταστησουν ολα μαζι...?
Οσο για τους ατμο δεν προκειται να τους αλλαξουν γιατι υποθετικα λειτουργουν. Δηλ. βγαζουν ατμο, ασχετως αν ειναι μπουκωμενοι και δεν καταλαβαινεις ουτε χτυπημα ουτε τπτ Η eastmall αναφερει οτι η 'ζωη' ενος ατμο η μιας μπαταριας ειναι 4-5 βδομαδες. Τωρα αυτα που ακουω εγω για 6 μηνες ή ενα χρονο εγγυηση, ειναι κουραφεξαλα
Ψίχουλα (μπροστά σ' αυτό που κερδίζεις)!Μπες στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ να δείς π.χ ένα πακετάκι 100γρ-200γρ για τρίτες χώρες κάνει 3.35 και 200γρ-350γρ κάνει 4.65
Βρε Ακη μου τι είναι αυτό που δεν κατάλαβες και το ζαλίζεις τόσο πολύ? 1) Επιτρέπετε η μαζική αποστολή χαλασμένων/καμένων/ ελαττωματικών ατμο (το έγραψα ήδη).2) Αν έχεις ήδη παραγγείλει απο HG θα ξέρεις ότι τα μεταφορικά τους με απλό ταχυδρομείο είναι σχεδόν δωρεάν (3-5 δολάρια). Μπορείς να συνδυάσεις την αντικατάσταση των χαλασμένων και με αγορά επιπλέον-νέων προϊόντων. Που την είδες την επιβάρυνση των 10$? 3) Το "All items are refundable excluding shipping cost and handling fee within 7 days of receipt without any reason, and the item should be returned in original condition" αναφέρετε σε επιστροφή χρημάτων αν επιστρέψεις προϊόντα εντός 7 ημερών, άθικτα που για κάποιο λόγο δεν τα θέλεις .
den με λενε ακη ... αχι απο αχιλλεας...
τα μεταφορικα τωρα που παρειγγειλα ειναι 12$ με airmail...γιαυτο ειπα +10$... την αποστολη απο εκει... αν δεν θες να παρεις κατι...
Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα Πάλι δεν κατάλαβα. Πως προκύπτει ότι αν δε θες να παραγγείλεις κάτι, για να σου αντικαταστήσουν ατμοποιητές (και πόσους ) πρέπει να πληρώσεις 10$ μεταφορικά? Εγώ μόλις έβαλα παραγγελία για 10Χ510 και 2Χ401 με μόλις 3$ μεταφορικά!!
.....γινεται παντως αν στειλεις τα παλαι και κανεις μια νεα παραγγελεια να στα στειλουν μαζι?....
εγω μεχρι στιγμης το μονο προβλημα που εχω ειναι με το υγρο.. μετα απο 7-8 τζουρες θελει γεμισμα το φιλτρακι..
ατμοποιητες ξερει κανενας που θα βρω...?