α) ατμοποιητες = γυρω στους 80
Oριστε και η δικη μου εκτιμηση για εναν ολοκληρο χρονο με νορμαλ παντα χρηση α) ατμοποιητες = γυρω στους 80β) μπαταριες = καμια 15αρια γ) φορτιστες και αλλα: τουλαχιστον 3-4 + κανα 250 φιλτρακιαδ) υγρα: περιπου 1000ml
Ηεκτιμηση που εκανα ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων. Αν λαβω υποψηνμου τις...αστοχιες υλικων, τα υγρα που δοκιμαζω και δεν μου αρεσουν, τακαινουργια η.τ. που συνεχως βγαινουνε, τοτε ΄ξεφευγω΄ ακομαπερισσοτερο. Αν θελετε να σας δωσω την εξηγηση μου: Ατμιζω περιπου 8-10ωρες την μερα. Ενας ατμο κατα μ.ο. μου αποδιδει καπως ικανοποιητικα για40-50 ωρες. Μετα ΄μπουκωνει΄ και ειναι για πεταμα. Με αυτον τονσυλλογισμο θελω περι τους 7-8 το μηνα, αν λαβω υποψη οτι εναςτουλαχιστον θα ειναι ΄νεκρος΄. Μπαταρια υπολογιζω περιπου μια τον μηνα.Μετα εξασθενει πολυ, και στην περιπτωση της manual για τον μ4, χαλαεικαι την γευση του υγρου που ατμιζω. Αν βαλω μεσα και τις ελαττωματικεςπου θα μου τυχουν, π.χ. 2 μπαταριες απο heaven για 901 ατμο βγηκανεσκαρτες, τοτε οι 12-15 για εναν χρονο ειναι απολυτα λογικο νουμερο. Γιατα φιλτρακια, καθε ενα με 'βγαζει' περιπου για 12-15 ωρες ατμισματος.Τα 250 ειναι ενα εφικτο νουμερο μεσα σε εναν χρονο. Οι φορτιστες δενξερω τι αντοχη εχουν, μπορει κι ενας να κρατησει για εναν χρονο, εβαλα3-4 για να ειμαι μεσα. Στα υγρα κανω περιπου 80-90ml το μηνα, αλλα ανβαλω και αυτα που δοκιμαζω και δεν μου αρεσουν, στον χρονο πανω, τα1000ml ισως ειναι και λιγα.
Εξαλλου εδω και πολυ καιρο το φωναζω εδω, οποιος θελει ας του δωσω ατμοποιητη που τον εχω χρησιμοποιησει εντατικα για 4-5 μερες και αμα τον...ατμισει, εγω παω πασο
Ρε συ Lionor γιατί δε χτυπάς κανένα mod με 14500 ή 18650 να γλιτώσεις τουλάχιστον τα έξοδα από τις μπαταρίες και τους φορτιστές?Και τους ατμο- αν τους παίρνεις απο HG - κράτα τους, κάνε 1-2 πακετάκια το χρόνο και στείλ' τους πίσω αφού έχουν εγγύηση. Τι έχεις να χάσεις?
Είμαι περίεργος να το δω.Μπορείς να μου στείλεις ένα ή δύο?